Szolgáltatások bemutatása

Cégünk több évtizede foglalkozik tetőfedéssel, bádogos munkákkal. Fő profilunk a tetőfedés, a tetőfelújítás, de szakma bármilyen területen kiválóan helytállunk. Köszönhető ez jól összeszokott, magas szaktudással rendelkező kivitelező csapatunknak, akikkel a legújabb technológiák ismeretében, a határidőket pontosan betartva garantáljuk megbízóink munkánkkal szembeni elégedettségét.

Sokrétű, mély tudásunk nagy könnyebbséget jelent, hiszen nem kell külön szakembert keresni a különböző részfeladatokra, ami nem csak időben nyújthatja el a kivitelezést, de megnövelheti a költségeket is. Komplex, ipari felszerelésünkkel, hozzáértő szakembereinkkel a legspeciálisabb esetekben is megoldást tudunk kínálni.

Nincsenek ismeretlen akadályok, rejtett költségek! Számunkra mindennél fontosabb megbízóink elégedettsége, éppen ezért nagy gondot fordítunk az előzetes igényfelmérésre és a pontos, mindenre kitérő tájékoztatásra. Tapasztalataink, szaktudásunk alapján igyekszünk a legátfogóbban ismertetni az egyes tetőfedés, ács vagy bádogos megoldások tulajdonságait, amely alapján könnyebb a döntéshozás.

Jól tudjuk, hogy munkánk eredménye milyen meghatározó, éppen ezért minden esetben olyan precízen, felelősségteljesen dolgozunk, mintha csak saját magunknak készítenénk. Legyen szó tetőfedésről, bádogos munkákról, kiemelkedően fontos, hogy a munka minőségi alapanyagok felhasználásával valósuljon meg, hogy a kész építmény hosszú évtizedekig szolgálja a lakókat. Kiváló szakmai kapcsolataink által egyedi igények esetén is segítségére lehetünk.

A legkülönbözőbb tetőtípusokkal, tetőfedő anyagokkal dolgozunk nap mint nap. Lapos-, sátor-, kupola- vagy nyeregtető, kerámia cserép, állókorcolt- vagy cserepeslemez, modern, elegáns vagy hagyományos megjelenés – legyen szó bármilyen tetőről, segítünk megvalósítani elképzeléseit!

Feladatkörünk nem merül ki az új tetőszerkezetek, bádogos munkák kivitelezésében, meglévő, régi tetők felújítását, karbantartását, kocsibeállók készítését és más kerti építmények, teraszok elkészítését egyaránt vállaljuk!


Parse error: Unterminated comment starting line 1 in /usr/www/users/acsyto/www.tetofedo-projects.hu/modules/global/popup_layer/view.php on line 1